Registriraj se!
Festivalske nagrade so podeljene: EXIT je NAJBOLJŠI EVROPSKI FESTIVAL

EXIT je sinoči slavil na podelitvi Evropskih festivalskih nagrad na Nizozemskem, kjer je bil proglašen za najboljši evropski festival leta 2017.

na Nizozemskem, kjer je bil proglašen za najboljši evropski festival leta 2017. V kategorijo je bilo vključenih kar 350 festivalov iz več kot 35 držav, med drugim tudi Glastonbury, Roskilde, Tomorrowland, Sziget Festival, Lowlands in drugi. Sicer pa so bili med nominiranci v različnih kategorijah prav vsi Exitovi festivali, med drugim tudi za največji evropski festival, najboljšega organizatorja ter nagrado Take a Stand za družbeni aktivizem.

Dušan Kovačević, ustanovitelj festival Exit, je po podelitvi izjavil: “Zares neverjeten uspeh, da smo po štirih letih ponovno osvojili najbolj pomembno festivalsko nagrado na svetu. In to v kategoriji z največjimi svetovni in evropski festivali, ki nas s finančnimi zmožnostmi presegajo tudi za kot desetkrat. Leto ljubezni 2017 je s štirimi festivali, in sicer v Novem Sadu, Umagu, Budvi in Temišvaru, privabilo več kot 350.000 obiskovalcev. To se je zapisalo v festivalsko zgodovino. Nagrado posvečamo celotni regiji in si želimo, da se še naprej širi sporočilo o ljubezni in prijateljstvu. Nagrada Exitu je priznanje tudi festival Sea Star, ki se mu je po samo enem letu obstoja uspelo z nominacijami v svoji kategoriji pridružiti desetim evropskim festivalom. Za nami je neverjetno leto, pred nami pa so še večji načrti, ki jih bo zdaj še lažje spremenit v resničnost.

Seznam nagrajencev in nominirancev v vseh kategorijah je dostopen uradni spletni strani.   

KLIK ZA  URADNI AFTER VIDEO EXIT SUMMER OF LOVE 2017.


EXIT FREEDOM 2018:

Organizatorji so začeli v preteklem tednu razkrivati prve nastopajoče. Na seznamu so tako Ziggy Marley, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Asphyx, Idles, Dog Eat Dog, Slaves, Noctiferia in drugi.

Exit se bo na Petrovaradinski trdnjavi letos odvijal med 12. in 15. julijem.

VSTOPNICE:
Akcija 1=5 je podaljšana do 26. januarja!
Zaradi velikega zanimanja za najbolj svobodno festivalsko akcijo EXIT Freedom 2018, ki jo letos sestavlja kar 5 festivalov, so organizatorji akcijo 1=5 podaljšali do 26. januarja. Ob nakupu vstopnice Exit za samo 58 EUR festivalski navdušenci prejmejo še brezplačen vstop na festivale Sea Star, Sea Dance, Revolution in festival 84.  Takoj po nakupu vstopnice se je med 15. in 28. februarjem potrebno registrirati na strani www.exitfest.org.


Slike
Videoposnetki
Komentarji novice