Kurzschluss v petek gosti največjo techno senzacijo Amelie Lens

Lov na razprodane vstopnice se stopnjuje, organizatorji opozarjajo na ponarejene vstopnice!

Ljubljana 24. oktober – Kurzschluss jesensko edicijo začenja v petek, 26. oktobra, z 12-urnim techno žurom, ki mu bo poveljevala didžejka Amelie Lens. Belgijka, ki jo zaznamuje skokovit in skorajda pravljičen vzpon v svetu elektronske glasbe, je vzlet dobila po osvojitvi Red Bull Elektropedia nagrade.

Poznana je po vzdevku kraljica techno glasbe, številni pa ji napovedujejo kariero daljšo in uspešnejšo od legendarnega techno didžeja, ki sliši na ime Carl Cox. Vstopnice so bile razprodane dober teden dni pred dogodkom. Organizatorji opozarjajo, da so se na trgu že pojavile ponarejene vstopnice in da z njimi ne bo mogoče vstopiti na prizorišče. Vabijo k nakupu vstopnic za techno party s Sven Väthom, ki bo 16. novembra, ali veliki techno finale z UMEK-om, ki bo 21. decembra v klubu Kurzschluss.

Svoje spretnosti bo v prvem jesenskem aktu Kurzschlussa pokazala najbolj vroča techno izvajalka ta hip, Amelie Lens. Belgijka je v hitrem času osvojila svetovno didžej sceno in se z organizacijo svojih dogodkov poimenovanih Exhale zasidrala v sam vrh techno scene. Pot iz Labyrintha jo je popeljala po odmevnejših dogodkih, med katerimi najdemo tudi nizozemski festival Awakening, hrvaški Sonus, srbski Exit in DC-10 na Ibizi. V petek se ji bo na odru pridružil umetnik in mednarodno nagrajeni Valentino Kanzyani, ki je uvedel miksanje glasbe s kar tremi gramofoni in je dobro poznan po celonočnih glasbenih setih. Tudi Uto Karem, ki več ne rabi posebne predstavitve, v Kurzschluss prihaja s svežo in edinstveno vizijo techno glasbe, ki je postala referenca za odličnost tudi na mednarodni ravni. Na odru jim bodo družbo delali tudi Tomy Declerque, DJ Gumja, Veztax in Damir Hoffmann.

Organizatorji opozarjajo, da so se zatem, ko so bile vstopnice razprodane, ne trgu pojavile ponarejene. “Na vhodu bo potekalo skeniranje vseh vstopnic. Skenerji prepoznajo ponarejene ali podvojene vstopnice, zato opozarjamo, da z njimi na prizorišče ne bo mogoče vstopiti. Ker želimo omogočiti dobro izkušnjo dogodka vsem obiskovalcem, kljub izjemnemu povpraševanju v prodajo ne bomo izdali dodatnih vstopnic. Vabimo pa vse, ki ste svojo priložnost zamudili, da nas obiščete 16. novembra, ko  gostimo Sven Vätha ali 21. decembra, ko praznujemo 25. let ustvarjanja didžej Umeka,” so sporočili iz kluba Kurzschluss.

Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije o dogodkih.  


Komentarji novice