Registriraj se!
NA EXIT 2019 PRIHAJA TANDEM SOFI TUKKER

Festival, ki se bo prihodnje leto v Novem Sadu odvijal med 4. in 7. julijem, razkriva nove nastopajoče. V prodaji so trenutno najugodnejše vstopnice!

Novica, da na EXIT prihajajo fenomenalni The Cure, je eksplodirala po celotni Evropi, prve vstopnice pa so bile razprodane v 13. minutah. Tokrat organizatorji razkrivajo še hitoidni tandem iz New Yorka, Sofi Tukker, ki je v sunkovitem kariernem vzponu in z milijoni ogledov na strani YouTube.

Siloviti uspeh je duo Sofi Tukker začel s singlom Drinkee, nato pa uspeh še bolj utrdil s pesmijo Best Friend. Postala sta heroja mlade generacije. Med drugim je pesem uporabil tudi apple pri oglasu za iphone X, EA sports pa so melodijo vključili tudi v igrico FIFA 18. Mediji ju opisujejo kot “najbolj vznemirljiv dvojec po Disclosure”. Pika na i pa je zagotovo še nominacija za nagrado grammy.

Sofi Tukker na EXITu 2019: https://youtu.be/3ZiuJtj1hIk

Sofi Tukker zaznamuje prepoznaven in moderen zvok, ki je v njunem primeru inspiriran z glasbo iz devetdesetih, jungle-pop vibracijami in nalezljivimi house, afro in latino ritmi. Sophie je povedala: “Delati glasbo je spiritualna zadeva. Vse je v užitju ritma in vibracij.” Druga polovica zasedbe, DJ Tucker Halpern, pa dodaja, “da je bil cilj prvega singla, vzpodbuditi občinstvo, da se izgubi v ponavljanju besed in v miganju telesa, s šamanskim vzdušjem.”

V PRODAJI VSTOPNICE S KAR 55% POPUSTOM!

Cena festivalske vstopnice:
Štiridnevne vstopnice – 58 EUR

Cena za The Cure, 4. julij 2019:
Parter (četrtek) – 27 EUR
Fan pit (četrtek) – 39 EUR
VIP Gold (četrtek) - 105 EUR

Vstopnice bodo v prodaji na vseh prodajnih mestih Kompas Young in Supra Travel ter na www.supratravel.si in www.kompasyoung.si.


Slike
Videoposnetki
Komentarji novice